Dunărea „şi-a arătat colţii” şi la Zalău

Venită după opt victorii consecutive în campionat, dar şi după alte succese în Cupa EHF, unde s-a calificat în sferturile de finală, HC Dunărea Brăila s-a impus şi în duelul de miercuri, de la Zalău. Echipa lui Tadici a început bine jocul, iar publicul zălăuan, venit în număr mare la sală, a sperat că va ţine pasul cu formaţia vizitatoare, una mult mai valoroasă şi cu un buget mult mai mare decât al Zalăului.

După 3 – 2 în minutul 6 pentru zălăuance, brăilencele au întors scorul, având 4 – 3 în minutul 7. Fetele lui Tadici au încercat să joace „de la egal la egal” cu echipa de la Dunăre şi au ţinut aproape până la pauză, scorul final al primei părţi fiind 14 – 16. După revenirea de la cabine, a ieşit în evidenţă tot mai mult diferenţa de valoare dintre cele două echipe, iar oaspetele s-au distanţat la cinci goluri până la final, câştigând cu 31 – 26.

La începutul partidei, Gheorghe Tadici a oferit câte un buchet de flori fostelor componente ale HC Zalău, Paula Teodorescu şi Alexandra Severin, care evoluează acum la Dunărea Brăila.

Pentru jocul de miercuri, în lotul echipei zălăuane s-a regăsit şi Andreea Bujor, trimisă la echipa de tineret în urmă cu aproximativ trei luni. Tadici a folosit-o în finalul partidei, jucătoarea reuşind chiar să transforme o aruncare de la şapte metri.

Vineri, 16 februarie, HC Zalău va susţine un nou meci, de această dată în turul 2 al Cupei României, pe terenul Ştiinţei Bucureşti, partidă programată la ora 13.

 

5 Thoughts to “Dunărea „şi-a arătat colţii” şi la Zalău”

  1. […] Venită după opt victorii consecutive în campionat, dar şi după alte succese în Cupa EHF, unde s-a calificat în sferturile de finală, HC Dunărea Brăila s-a impus şi în duelul de miercuri, de la Zalău. Echipa lui Tadici a început bine jocul, iar publicul zălăuan, venit în număr mare la sală, a sperat că va ţine pasul cu formaţia vizitatoare, una mult mai valoroasă şi cu un buget mult mai mare decât al Zalăului. După 3 – 2 în minutul 6 pentru zălăuance, brăilencele au întors scorul, având 4 –… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Bugetul, bugetul, bugetul…..e de vină.

  3. Costea Marius

    Exact ! Bugetul este esențial , moyiv pentru care la Braila joaca 12 jucătoare straine din echipele nationale a 6 țări + 2 din nationala Romîniei ( f puțin ). Handbalul NU a inceput și se termină la Zalau . MERITUL este al profesorului din punct de vedere SPORTIV , în ultimi 40 și ceva de ani . Pleacă el , se termină si cu această frumoasă pagină , din istoria Sălajului si a Zălaului, fiind ceea mai longevivă echipă din Romînia ,pe prima scenă handbalistică ! Ziariști de carton , unii vai mama lor, vor fi mulțumiți çind NU vor mai avea ce scrie , să bage ” bățul prin gard ” ca satisfacție valabilă pentru bolnavi mentali . Amin !

  4. Mureșan

    Ce va place să băgați bățul în gard.
    Scrieți anpulea nici măcar nu ați fost la meci.
    Măcar menționați foto hczalau ori nu trebuie, voi nu respectați nimic .

  5. Anonim

    S skuns hc zalau rasu handbalului
    Tadici iesi la pensie te faci de ris

Leave a Comment